Kümmekond aastat tagasi Inglismaal käies jäi Indrek Palule silma, et juurviljakrõpsud olid seal väga populaarsed. See mõte tiksus tal kuklas pikka aega, kuni paar aastat tagasi proovis muidu 15 aastat noorsootöötaja ametit pidanud mees elukaaslase pubis Karksi-Nuias porgandist näkse valmistada. Fritüürist tulnuna ja soojalt läksid need kastme kõrvale serveerituna nii hästi, et porgandit pistsid kahe suupoolega ka need, kes seda muidu jäneste toiduks põlgasid.

“Sealt arenes edasi mõte, et porgandist ja ka muudest juurviljadest valmistatud krõpsud võiks pakki panna,” rääkis Indrek Palu. See nõudis ohtrat katsetamist ja maitsete timmimist, kuid kui sõber Ronni Neissaar ostis esimesed pakid krõpse, sõid sünnipäevalised need ülikiiresti ära ja küsisid lisa.