Tookord hindas rahvažürii Karala külast pärit Kuressaare taksojuhi arooniast, õunast ja ebaküdooniast valmistatud dessertveini kolmanda koha vääriliseks.

Sõbranna Katrin Pauksoni soovitusel võttis nüüd juba kogemustega veinimeister ette kadakaveini tegemise. Tulemus oli ootuspärane, märjukese maitse suurepärane, kirjutab Saarte Hääl.

“Tegelikult oli Katrin ikkagi see, kes esimesena hakkas kadakaveini tegema. Temal tuli see hästi välja ja nii ta julgustas ka mind katsetama. Võin öelda, et aia taha pole see tegu läinud,” rääkis veinimeister.

Veinivalmistajate sõbrad ja pereliikmed, kes kadakaveini degusteerinud, on märjukese heaks kiitnud. Veinimeister kinnitas, et kadakaveini valmistamiseks kasutatakse kadakamarju, -okkaid ja võrseid. “Mingisuguseid muid koostisosi me ei lisa,” toonitas märjukese valmistaja.