Seda ootamatum on, et ni-öelda maailma lõpus tegutseb tipp-topp restoran. Isegi talvel, neljal päeval nädalas.

Gurmaanide seas kiidetud Põhjaka mõisa restorani asutanud Joel Kannimäe on nüüd tagasi oma kodukohas Noarootsis ja on muutnud Dirhami kohviku võrratute kalaroogadega söögipaigaks. Sellele aitab oluliselt kaasa see, et kala tuleb värskena otse merest ja paarisaja meetri kaugusel kohvikust on kalatööstus. See teeb koka töö lihtsamaks.

Kuigi suurtest asulatest eemal, käib Dirhami sadamas aasta ringi tegevus. Sadam kuulutati lausa eelmise aasta Lääne-Eesti turismiteoks. Dirhamis toimivad koos jahisadam, külalistemaja, seal valmivad kalatooted ja peetakse kõrgetasemelist söögikohta.

Loe ka: Peidetud Dirhamist tõuseb värske kala aroom.